Nascholing simulant slachtoffer

Om het diploma simulant slachtoffer geldig te houden, moet u competent worden verklaard. 

Dit betekent dat u moet laten zien dat u alle vaardigheden beheerst die voor een simulant slachtoffer belangrijk zijn. Door bij Sebliem de nascholingsdagen te volgen bent u ervan verzekerd dat alle vaardigheden nogmaals worden doorgenomen, uitleg daar waar nodig en er op bepaalde onderwerpen meer diepgang komt. U kunt zich hierdoor  blijven ontwikkelen op dit gebied en er vaardig in worden onder begeleiding van een ervaren simulant slachtoffer instructeur.

Er zijn per jaar  2 nascholingsdagen. De eerste is in het voorjaar en de tweede is in het najaar. Het belangrijkste is dat u op beide dagen aanwezig bent. Er wordt een competentiekaart bijgehouden tijdens deze dagen en op de laatste dag wordt bepaald of u in aanmerking komt voor een hercertificering van uw diploma.

Het simulant slachtoffer diploma is 2 jaar geldig. Alle competenties zullen in deze 2 jaar aan bod komen. Na 2 jaar heeft u dus een compleet afgetekende competentiekaart. Om u in te schrijven voor de nascholingsdagen, vult u het aanmeldingsformulier onder aan de pagina in. 

1 bijscholingsdag kost €49,50. Dit is incl. middaglunch. Er wordt wel verwacht dat u uw eigen grimeermateriaal meebrengt. De nascholingsdagen zijn van  09:00 uur – 16:30 uur. Vanaf 08:30 is de locatie open.

Data eerste nascholingsdag VOORJAAR 2021

Vrijdag 5 maart 2021 – VOL
Vrijdag 9 april 2021- VOL
Vrijdag 14 mei 2021

Data tweede nascholingsdag NAJAAR 2020

Vrijdag 1 oktober 2021
Vrijdag 22 oktober 2021
Donderdag 4 november 2021