EHBO Basis Opleiding

Sebliem verzorgt deze basiscursus EHBO incl. kinderEHBO, reanimatie/AED, verbandtechniek volgens de nieuwste richtlijnen van Het Oranje Kruis. De cursisten die zijn geslaagd voor het EHBO-examen ontvangen binnen 4 weken hun diploma. 

Opleidingsduur is  3 dagen 
* Tijd: 9.00u tot 16.00u
* Opgeleid volgens de nieuwste richtlijnen Het Oranje Kruis incl Reanimatie, kinder EHBO en verbandleer
* Inclusief examen Het Oranje Kruis en diploma van Het Oranje Kruis
* Inclusief koffie, thee, frisdrank en lunc
* Inclusief laatste druk van het EHBO- boekje

Info
Tijdens deze basiscursus EHBO incl. reanimatie en kinder EHBO wordt  aan kennis en handelen gewerkt tot dit op een goed niveau ligt en u vol zelfvertrouwen het examen in gaat. Na het volgen van de cursus  kunt adequaat op verschillende situaties reageren.

Vergoeding
Wist u dat diverse zorgverzekeraars de gecertificeerde  EHBO-opleiding vergoed vanuit de aanvullende zorgverzekering? Informeer hiervoor bij uw zorgverzekering.

Examen
De opleiding wordt afgesloten met een examen op de laatste opleidingsmiddag. 
De minimumleeftijd om hieraan deel te nemen is 16 jaar. Het examen wordt afgenomen door Het Oranje Kruis bij ons op de locatie. Na het behalen van het examen ontvangt u binnen 4 weken Het Diploma Eerste Hulp. Dit diploma is twee jaar geldig. Om de geldigheidsduur na twee jaar te kunnen verlengen, is het nodig elk jaar een herhalingsles te volgen. Tijdens deze lessen worden onderwerpen herhaald en kunt u aantonen nog steeds een kundige eerstehulpverlener te zijn. De data voor deze herhalingslessen kunt u vinden op onze website

Prijs opleiding compleet per persoon €350,- p/p excl. btw.

Data:

Cursusdata 1:

  • Maandag 14 juni 2021/ Tijd 09:00 uur- 16:00 uur
  • Dinsdag 15 juni 2021/ Tijd: 09:00 uur- 16:00 uur
  • Woensdag 16 juni 2021/ Tijd: 09:00 uur- 16:00 uur